8 ενυδατικές κρέμες προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα από το πρωί ως το βράδυ

Πες αντίο στο θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα! Αυτές οι κρέμες θα σου προσφέρουν ως και 24 ώρες ενυδάτωση και λάμψη.

Οι εξωτερικοί παράγοντες, όπως οι ακτίνες του ήλιου και οι ρύποι μπορούν να επηρεάσουν τον επιδερμικό φραγμό της επιδερμίδας, οδηγώντας τον σε ερυθρότητα και ξηρότητα. Η ενυδατική κρέμα προσώπου είναι το «μαγικό προϊόν» που συμβάλει στην αποκατάσταση και την ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού προσφέροντας στην επιδερμίδα καταπράυνση και ενυδάτωση.

Syoss x Düsseldorf: 24 ώρες γεμάτες έμπνευση και λάμψη

Οι ενυδατικές κρέμες συγκεντρώνουν όλα τα ζωτικά συστατικά, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες B3 & E και άλλα μετταλικά στοιχεία τα οποία είναι σημαντικά για την επιδερμίδα. Τα δραστικά συστατικά τους έχουν τη δυνατότητα να διεισδύουν στις εσωτερικές στιβάδες προσφέροντας ενυδάτωση και αναζωογονώντας τα κύτταρα της επιδερμίδας. Έτσι, η επιδερμίδα τονώνεται, ενώ αποκτά άμεσα μία πιο λαμπερή και υγιή όψη. Με λίγα λόγια οι ενυδατικές κρέμες θα κάνουν την ξηρή επιδερμίδα παρελθόν!

Το must have προϊόν που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

pexels-ron-lach-8154381-(1).jpg

Προσοχή! Αν δεις ότι η ενυδατική κρέμα δεν λειτουργεί και ότι το δέρμα σου εξακολουθεί να είναι ξηρό ακόμα και μετά την εφαρμογή της. Αυτό σημαίνει ότι η επιδερμίδα σου χρειάζεται μια κρέμα με περισσότερα από ένα ενυδατικά συστατικά. Όλα έχουν να κάνουν με τον διαταραγμένο φραγμό της επιδερμίδας. Εφάρμοσε την ενυδατική προσώπου σε καθαρή επιδερμίδα πρωί και βράδυ και πες αντίο στο αφυδατωμένο και θαμπό δέρμα.

Αν, λοιπόν, νιώθεις ότι το δέρμα σου «φωνάζει» να δράσεις αμέσως, οι παρακάτω ενυδατικές κρέμες θα σου χαρίσουν αμέσως το boost που χρειάζεται η επιδερμίδα σου. Ρίξε μία ματιά...

Editor’s Choice: 7 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα κάνουν τα πόδια σου να λάμπουν σε κάθε έξοδο