Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκάλυψε δύο εικόνες από την πιο κρίσιμη στιγμή στο Ναυάγιο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκάλυψε δύο εικόνες από την πιο κρίσιμη στιγμή στο Ναυάγιο

Τα τελευταία γυρίσματα της Μεγάλης Εβδομάδας, «έβγαλαν» είδηση για το Ναυάγιο. 

Δεν υπάρχουν πια πολλά περιθώρια χρόνου και θα πρέπει να κλείσει οριστικά το θέμα του Ναυαγίου του Φοίνιξ για να συνεχίσουν τη ζωή τους, όσοι επέζησαν και να δικαιωθούν όσοι έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Η σειρά όπως καταλαβαίνεις, μετά το Πάσχα μπαίνει στην τελική της ευθεία και υπάρχει ιδιαίτερο σασπένς. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με δύο πλάνα του, μας ξενάγησε στα γυρίσματα και εδώ υπάρχει ένα μικρό σποιλερ που δεν αφορά μόνο στον δικό του ρόλο ως Άγγελος.

Ήρθε η στιγμή της μεγάλης αναμέτρησης

Όπως αρκετές σειρές, έτσι και το Ναυάγιο συνέχισε για κάποιες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας τα γυρίσματά του. Είναι λιγοστός ο χρόνος, απαιτητικά και πολύωρα τα γυρίσματα και κοντοζυγώνουμε προς τη λήξη της σεζόν. Πλέον μετά την επιστροφή μας από τούτες τις ημέρες και όταν τα προγράμματα όλων των καναλιών ξαναμπούν στους κανονικούς τους ρυθμούς, θα βιώσουμε πολύ σημαντικές εξελίξεις. Που αφορούν και στις προσωπικές σχέσεις και στα αγαπημένα ζευγάρια στο Ναυάγιο.

Ένα κρυφό ημερολόγιο στο Ναυάγιο οδηγεί στην αποκάλυψη ενός φόνου ενώ ο Πέτρος κινδυνεύει ξανά

Τα πράγματα σοβαρεύουν. Και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μας έδειξε με δύο stories του από τα γυρίσματα των τελευταίων ωρών σε ποιο σημείο βρίσκεται η σειρά. Έχει μόλις ξεκινήσει η μεγάλη δίκη του Φοίνιξ με άπαντες παρόντες όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες.

Αυτή η δίκη δεν θα είναι μόνο μία αναμέτρηση του πλοιοκτήτη με τα θύματα. Αλλά και μία κόντρα μεταξύ του Θοδωρή Κατσαφάδου και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση που θα υποδυθούν τους δύο δικηγόρους. Ο πρώτος θα υπερασπιστεί τα θύματα και ο δεύτερος τον εφοπλιστή Βασιλείου. Υπάρχουν προηγούμενα από το παρελθόν για τους δυο τους και θα είναι σα να πολεμά το καλό με το κακό σε αυτή τη δίκη.

https://www.instagram.com/p/C4X2FsOMtvU/

Μόνο που αυτή η δίκη θα επηρεάσει και τις προσωπικές ζωές των θυμάτων. Και εκεί υπάρχει μεταφορικά ένα ναυάγιο. Ο Παντελίδης γνώριζε πολλά μυστικά τους, ανακάλυψε και όλα τα παλαιότερα για να τους εκβιάσει και μερικά από αυτά θα βγουν στην επιφάνεια. Έτσι η Βάσω θα μάθει πως ο πατέρας της και το παρελθόν του είναι ο πραγματικός λόγος που τη χώρισε ο Άγγελος. Το ίδιο ισχύει και για τη Λίνα με τον Μάκη.

Διπλή παγίδα στο Ναυάγιο για Στάνκογλου - Σκιαδαρέση: 2 άντρες και 2 γυναίκες «γράφουν» το τέλος

Η αλήθεια όμως είναι πολλές φορές λυτρωτική. Και αυτό σημαίνει πως κάποιοι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν όλα όσα ανήκουν στα παλιά. Με αρκετές απώλειες ωστόσο.